Cenika Varme AS
EcoLine varmekabel

EcoLine varmekabel

EcoLine 6T og EcoLine 10T

 

EcoLine er med sin lave byggehøyde best egnet til legging i tynne gulvkonstruksjoner.

EcoLine serien består av 6W/m og 10W/m og er et perfekt valg til installasjoner der byggehøyden på gulvkonstruksjonen er 3cm eller lavere.

Ved å installere varmekabel nærmest mulig overflate vil man raskere oppnå ønsket temperatur i gulvet siden det er liten varmemotstand mellom kabel og overflate sammenlignet med å støpe varmekabel dypt ned i et betonggulv.

Dette vil gi økt komfort pga. kortere oppvarmingstid samtidig som du sparer miljøet og strømkostnader.

Varmekabelen er tynn med sin lave byggehøyde på 3,6mm. Den er smidig og lett bøyelig som forenkler installasjonen.

EcoLine kan installeres på eksisterende gulvkonstruksjoner som f.eks. betong, gips eller spongulv. Kabelen skal omsluttes 100% i en godkjent lavtbyggende støpemasse eller direkte i flislim. Det er viktig at kabelen ikke ligger i en luftlomme da det kan forekomme overoppheting rundt kabelen.

 


TIPS:

Kabelen kan festes enkelt med hjelp av festelister med ferdig C-C. Festelistene kan festes nærme veggene hvor kabelsvingene skal være, kabel festes i listen i hver sving. Det er enkelt å endre C-C avstand før du limer kabelen til undergulvet.

For jevn varme og komfort, anbefaler vi maks 10cm C-C mellom kabelstrengene i et lavtbyggende varmegulv hvor kabel ligger 3-5 cm under ferdig overflate gulv.

100% sikre skjøter gir 25 års totalgaranti på EcoLine varmekabler.

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.