Cenika Varme AS

Om oss

Cenika Varme AS er et nytt frisk pust i bransjen med store ambisjoner om å jobbe tett mot markedet med et bredt sortiment av elektriske varmeløsninger og tilbehør. Selskapet ble opprettet i september 2021 og eies av Cenika AS som er en del av Lifco konsernet som er på Nasdaq i Stockholm.

I 2021 kjøpte Cenika AS opp Elvärmeprodukter i Skellefteå AB (EVP AB) som dannet grunnlaget for oppstart av Cenika Varme AS. EVP AB startet opp i 2004 og er i dag 12 ansatte med omsetning på 48,8 mill i 2021.

Sammen med de andre datterselskapene i Cenika AS; Hydal AS, Elit AS, NorDesign og EVP AB ble totalomsetning på ca 565 mill. i 2021.

Hovedkontoret og lageret ligger på Tranby rett ved Drammen og er totalt på 7.000 m2. Cenika Varme AS vil jobbe tett med EVP AB og til sammen har vi 60 års erfaring med elektriske varmeløsninger. Selskapet skal tilby kunden god support på prosjektering og rådgivning av varmeinstallasjoner til lav pris og høy kvalitet.

Vår kompetanse strekker seg fra enkle gulvvarmeinstallasjoner til de mest kompliserte industriprosjektene.

Med kontorer og lager i Norge vil vår styrke være leveringspresisjon og god tilgjengelighet på support til våre kunder. Sammen med EVP AB har vi etablert kontakt med ledende kvalitetsprodusenter av varmekabler fra hele verden, derfor kan vi med trygghet gi opptil 20 års garanti på produktene.

Vi i Cenika Varme ser lyst på fremtiden, vårt mål er å vokse oss inn i det norske elektromarkedet. Vi håper at du vil bli med oss på denne reisen.For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.